Ribnica

 

 

 

Pričevanje Pedra Opeke v Medvodah

 V Misijonskem središču Slovenije z veseljem sporočamo, da je število rezerviranih vstopnic za Pričevanje Pedra Opeke v športni dvorani Medvode že preseglo število 2100. Na voljo je le še zadnjih 300 vstopnic.

Neposredni youtube prenos pričevanja v Medvodah

Zaradi velikega zanimanja smo hvaležni pobudi Radia Ognjišče, ki bo poskrbelo za neposredni prenos dogodka preko youtube kanala.

Vsi, ki se ne morete udeležiti dogodka v živo, boste tako lahko spremljali pričevanje Pedra Opeke v živo v ponedeljek, 4. decembra 2023, ob 19.00, preko naslednje povezave: https://www.youtube.com/watch?v=4-VAJiC1PYE

Možnost darovanja

Zahvaljujemo se tudi vsem sponzorjem in donatorjem, ki so pokrili glavnino stroškov, ki jih takšna prireditev potegne za seboj. Na ta način bo celoten izkupiček darov za karte in prostovoljnih darov na sami prireditvi namenjen za misijonarja Pedra Opeke in njegovega misijona Akamasoa na Madagaskarju.

Z darovi podpiramo predvsem zagotavljanje dnevnega obroka za več tisoč otrok, ki se šola v misijonskih šolah misijonske skupnosti Akamasoa. Zbiranje sredstev za Pedra Opeko je odprto ves čas njegovega obiska in cel december preko Misijonskega središča Slovenije: www.missio.si

Misijonsko središče Slovenije